Uitvaart/memorial

Harpmuziek kan gevoelens vertolken waar woorden tekortschieten. Suzanne verzorgt met veel toewijding muziek tijdens de uitvaartplechtigheid of memorial van uw dierbare.
De harp leent zich bijzonder goed voor zo’n emotioneel moment. Harpmuziek brengt verstilling en rust; het geeft uiting aan uw verdriet en kan een link leggen met mooie herinneringen.

De muziek kan op verschillende momenten worden ingezet. Denk hierbij aan binnenkomst van de gasten, het binnen- en uitdragen van de kist, na een toespraak/gedicht of gedurende het tonen van foto’s. 
Tijdens de condoleance kan Suzanne eventueel achtergrondmuziek verzorgen. De harpklanken zijn hierbij subtiel aanwezig en zorgen voor een waardevolle toevoeging.

Suzanne heeft veel ervaring met het uitzoeken van geschikte muziek en kan suggesties doen voor composities die bijvoorbeeld bij een bepaald gedicht passen.
Vooraf aan de plechtigheid wordt samen met u besproken welke muziek het beste aansluit bij uw wensen. Verzoeknummers zijn natuurlijk ook mogelijk.